Kalua gay äidiltä nuole mun kalua

kalua gay äidiltä nuole mun kalua

Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Miesten kesken imen vakituisesti toisen ukm kullia imen vakituisesti toisen ukm kullia imijä06 Noin kaksi kertaa kuussa imen toiselta ukkomieheltä spermat nieluuni.

Terve,minulla vaan on toisinpäin minä käyn yhden um luona imemässä häntä ja ottamassa lastin nieluuni ja meilläkin nolemmat tyytyväisiä. Harrastamme tätä nykyään melko usein on ihana katsella kuinka mies nauttii kun imen häntä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla halukkuus kokeiluun olen 56v um alueelta löytyykö täältä kaveria imuttamaan liikun paljolti ympäri maakuntaa siisti ja terve mies. Olen 60plus mies kuskiksi sattui noin 50v mies,halusin kotiin ja olin tosi tuubassa,näytellen. Pyysin apua kotiin saatossa johon kuljettajani suostuikin. Päästyäni kotiosoitteesseen,hän avasi oven tarttuikäsipuoleeni ja auttoi minut sisälle.

Riisuisitko minut,johon hän vastasi myöntävästi. Pyysin apua ohjaten makuukamariin,eteiseen jäi jalkineet ja takki. Riisuttuaan housuni ei muuten ollut alkkareja jäykkä kankeni tuli esille suoraan hänen kasvojensa eteen. Ensin hän hämästyi mutta ymmärsikin tilanteen. Kiimatipat kullininupissa kertoi halustani. No voihan pitääks tossakin auttaa. Jos voit niin anna palaa niinpä hän ottikin kunnon imut kaluluisui kunnon imuun. Toinen vartti ja minä imutin kunnolla.

Näin kuopion yö klo Olen Ukm 60'n ja hyvä kaveri on myös aviossa. Olimme pitkään reisussa ja kiima kova molemmilla. Päätimme kokeilla sitä mitä teimme myös nuorina kavereitten kanssa, eli noin vuotiaana opeteltiin imuja. Nykyään tapaamme säännöllisesti kaksin, vaimot tekee vuorotöitä ja tapaamme aina sen luona jonka vaimo on töissä.

Viimeksi viikko sitten heidän aviovuoteessaan imuttelimme asenossa ja laukesimme toistemme suuhun. Mies imee parhaiten kun tietää miten se parasta tekee.

Nielemme toistemme spermat ja suutelemme sit suut spermaa täynnä. Toki huolehdimme myös vaimojemme seksinnälästä, he eivät meidän keskinäisistä imutteluista tiedä mitään. Kyselee nimimerkki "utelias kuopiolainen". Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Täällä olisi toinen ukm joka etsii myös salaista seksiseuraa toisesta ukm: Vaimoni sai minut kerran saunareissulla pikkukännissä ensin aloittamaan runkkauksella ystävämme kanssa ja lopulta imemään.

Se olikin tervetullut ajatus ja tämän jälkeen olemme kaverini kanssa täyttäneet mitä moninaisempia vaimoni ehdotuksia. Joskus jopa asuleikkejä, jolloin vaimoni valitsee meille asut omistaan ja sen jälkeen harrastamme seksiä pitkään. Kaverini käy nykyisin meillä vähintäin pari kertaa kuukaudessa vaikka asuukin aika kaukana. Ihanaa saada kullia suuhun ja anukseen.

Mitä sinä akalla teet, hetero mulukunlutkuttaja? Minä käyn imettämässä aina kun mahdollisuus omaa kulliani yhdellä kaverilla. Hän nauttii kun saa runkata ja imeä minulta lastit suuhunsa ja kasvoille. Mikäpä siinä on ollessa kun kaveri hoitaa työn ja minä ruiskin spegua ja saan poistaa paineita.

Minä 48v käyn imettämässä kulliani 76v eläkeläismiehellä n. Hän asuu sopivasti kaupungin keskustassa, joten voin ruokatunnin aikana käydä tyhjentämässä pussini aina kun tarvetta on. Homma toiminut jo yli vuoden ajan ja molemmat ovat tyytyväisiä. Ei sun tarvitse lainata, sillä saisit minut milloin vaan haluat.

FinnishBear miten saan suhun yhteyden???? Katso yhteystietoni julkisesta profiilistani! Jos Vantaalla halukkaita imettäjiä niin autan mielelläni.. Vantaabi missäpäin vantaata täällä olisi ainakin yksi kiinnostunut vantaalta. Näin keväällä tuntuu kassit täyttyvän päivittäin.

Täällä yli 60 siisti bi mies e - karjalasta haluaisin myös imeä, sekä nuolla saman ikäistä miestä, samaa haluan itsekin, Kaksin alastomana nauttimassa, -. Is0kullisista monet ovat homoja. Kunka paljon heitä mahtaa ollakaan Suomes?

Noin viis prossaa ehkä ja sitten biit päälle. Jonkinlainen miestenvälinen on ollut tuollaisella prosentilla. Yhteisrunkutkin siihen lasketaan, vaikka ei ristiin pistelisikään. Kaappihomoja sitten lisäksi, johon kuuluu tuo älykääpiö, nikiltään "sinnevaanpaskareikkä". Siinä on malliesimerkki kaappihomosta, vai miksiköhän täällä pyörisi muuten? Tiedän kyseisen torvelon, ja kaappi on kaappi. Täällä palstalla voi käydä pelkkiä uteliaita. Ei kaapia eikä bissiä ihmettelemässä, vaan muuten huvittelemassa.

Imutan 70v miestä ja hän minua loppuunasti. Viikoittain kirjaston vc ssä saan imuttaa vanhempaa kaveria hän antaa vastapalvelun myös. Kirjaston vc ok tykkään,olen myös ollut hänen kotonaan käynyt. Mulla alko näin kun menin yllättäen käväisemään tätini ja hänen miehensä mökillä. Tieltä sinne oli aika matka ja oikaisin vanhaa tuttua polkua, mutta silloin oli ollut pitkä sadejaksi ja oja, minkä yli normaalisti pääsin hyppäämään helposti, olikin muodostunut suureksi valtaojaksi ja vauhtia ottessani liukastuin ja putosin suoraan mutaliejuun No siitä vaeltelin mökille harmissani.

Täti oli kauhuissaan, mutta komensi minut saunaan, mikä sopivasti oli jo lämmin ja otti minulta kaikki vaatteet pois laittaen ne suureen saaviin likoomaan. Saunan jälkeen kävelin suuri kylpypyyhe ympärilläni ylös mökille missä tätini alkoi aprikoimaan, että mitäs mulle laitettaisi päälle. Hänen miehensä oli puolta pienempi kuin hän ja minä taas vähän saman kokoinen, joten ei ollut paljon muita vaihtoehtoja kuin että hyväksyin tädin antamat omat alusasut, puseron ja vaalenapunaiset verkkarit.

Otettiin siinä sitten saunan päälle vähän alkoholia ja siinä hänen miehensä tunnusti, että hän käyttää naisten asuja säännöllisesti. MInua alko vähän heikottamaan, varsinkin kun täti jo selvästi kännissä ehdotti, että leikitään tyttöpeliä kaikki.

Koetin vähän muodon vuoksi estellä, mutta pian huomasin, että hänen miehensä istui vieressäni korsetissa ja täti sovitteli mullekin rintaliivejä ja sukkanauhaliivejä. Antauduin heidän ohjaukseensa ja ennenkuin huomasinkaan, minulla oli tädin miehen kalu suussa ja sen kanssa sainkin sitten leikkiä koko viikon lopun.

Tapahtuman jälkeen he kutsuivat minut usein mökilleen, niin, että äitinikin alkoi jo ihmettelemään, mistä moinen mielenkiinto. Mutta siitä alkaen olen halunnut imenä ja saanut imena. Voi kuinka se tuntuukaan ihanalta. Itse haksahdin myös tätini ja sen miehen käyttöön. Täti tykkäsi seurata ja mies tykkä panna ja peuhata minun kanssa.

Tykkäsi kuulemma nuorista pojista. Sekkupojan kanssa, myöhemmin setäni kanssa, tätini kanssa useinkin ja hänen miehensä. Kyllä on todella löynyt seksiä joka janon sammutukseen. Todella hankalaa löytää varttuneempaa, siistiä, tervettä bi, tai ukm, kaveriksi esim, mökille, rannalle nakuilemaam yhdessä. Olen kaakkois-Suomesta jos kiinnostaa.

OK On tarviitkos kyydin kysyin,joo pitäs päästä mökille. Kahvin hörpättyäni läksimme matkaan. Asiakas n 65v mies tuoksahti viinalle,mutta eipä tuo haitannut. Matkaa kohteeseen oli noin km. Mies oli suorapuheinen ja reilun oloinen.

Matkan alkuvaiheessa juttu ajautui seksiin,mies kysykin olinkko koskaan ollut miesten kanssa. No poikavuosinahan joskus tulihan sitä kokeiltua. Pieni hiljaisuus ja mies kysyi haluaisinko vielä kokeilla samaa. No jaa voisihan se olla kiehtovaa. Minä haluaisin imuttaa sinua hän sanoi ja laski kätensä reidelleni,nielaisin ja sanoin ettäkö nyt. Käsi eteni ja kosketteli housujen etuosaa. Hän avasi vetoketjun kaivoi kaluni esille. Alkoi vedellä esinahkaa ees taas,pian kumartuen syliini nuoleskellen kaluani.

Hitaasti upottaen sen syvälle suuhunsa. Oli onneksi hiljaista joten ohjasin autoni levähdyspaikalle,oli vaarallista leikkiä imutusten voimistuessa. Ei oikein löydy Roista miestä joka imisi oikein taidokkaasti. Laittakaa rohkeasti vain osoite.

Minulla on ISO ja siitä on miehet pitäneet kovasti kun ovat imeneet spremat. Laita sähköposti osoite ollaan yhteydessä. Kiihoittavaa pidellä miehen kalua kädessä, hyväillä sitä, tuntea sen paisuvan, kovettuvan vedän esinahan taakse, otan paljaan terskan suuhuni, kieleni lipoo sen kaulusta sekä alempaa vartta, sormeni sivelee myös kiveksi, sekä pakaroiden väliä, kireää reikää, kumppani levittää halukkaasti, voihkien jalkojaan niimpä nuolen myös täyteliästa kivespussia, otan vielä nupin suuhuni pian saan tuntea lämpimän sperman suussani.

Löytyykö Hyvinkäältä isosti laukeaavaa, koolla ei väliä. Muutama vuosi sitten oli tapana käydä keran-pari erästä ukkomiestä tapaamassa helpotuksen merkeissä Kaveri vain muutti työn perässä pois suomesta ja sitä myöten jäi nämä asiat.

Mutta mieli palaa edelleen tuohon haluun. Siksikin hotelleissa tulee aina saunoessa tarkistettua toisten varustuksa ja toivottua että tapaisi jonkun samanmielisin. Täällä olis ukm tarpeisiisi. Mä haluaisin kans imee jotain pientä kullia vakituisesti, mut ei täällä salossa varmaan ole halukkaita!

Imisin myös pientä kullia!! Tämä tapaus oli kultaista seitsemänkymmentäluvun alkua, joten laivoillakaan ei silloin ollut ikärajaa. Olin suurikokoinen mutta nuori poika, jolle kaikki synnit olivat vieraita. Olin nussinut tyttöjä aika paljonkin, koska olin aika komea, lihaksikas ja suosittu huulenheittäjä. Minulla oli jalassa vaaleansiniset, ohuet, tosi kireät kesäfarkut, joiden lahkeet olivat leveät purjeet. Oranssi aito jenkki keilapaita ja aurinkolasit. Tukka oli vaalea, pitkä ja kihara.

Menin baariin heti, kun laiva lähti. Olin hommannut väärät paperit, vaikka en niitä tarvinnutkaan. Juttelin baarimestarin kanssa aika kauan ja tunsin jonkun tuijottavan minua. Otin paukkuni ja käännyin katsomaan itselleni paikkaa.

Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Hän oli korkeintaan kuusikymmentävuotias, paksuilla viiksillä varustettu, tummahiuksinen, tyypillisen jenkkifilmitähden näköinen pitkä mies. Hän vinkkasi avoimeen jenkkityyliin, että käyhän pöytään kamu, ettei tarvitse yksin istua. Aikamme juteltuamme mies kysyi, oliko minulla hyttiä. Tein selväksi, ettei ollut. Mies tarjoutui antamaan yösijan omassa hytissään, joka oli ylimmällä luksuskannella. Hän vaikutti oikein mukavalta mieheltä, joten suostuin tarjoukseen sen enempää ajattelematta.

Veimme kamani miehen hyttiin ja lähdimme illallisille. Hän tarjosi kaiken, koska minulla ei ollut edes rahaa kalliisiin ruokiin ja juomiin. Olimme sopivassa kekkulissa ruokailun jälkeen ja mies ehdotti, josko olisi nukkumaanmenon aika. Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky. Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten.

Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan. Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani.

Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka.

Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan. En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi. Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa.

Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta. Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni. Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin. Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen.

Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni.

Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin.

Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin.

Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella. Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja.

...

: Kalua gay äidiltä nuole mun kalua

NETTIDIGIBOKSI ETURAUHASEN LYPSÄMINEN HOMO Mä olin joskus maistanu omaa limaani. Luovuttaminen ei käyny mun mielessäkään. Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Sen muna herutti lisää kiimalimaa mun kielelle. GayPornonovellin Kuosmanen kirjoittanut Nimimerkki: Mä hämmennyin aika paljon.
Finnish homoseksuaaliseen escorts mies päällä asento 510
SUOMI24 HIERONTA LIVE CHAT SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN Alasto suomi ilmaisia gay homo videoita
Kalua gay äidiltä nuole mun kalua

HOMO SUOMENKIELINEN PORNO KUUMA KALU

joulukuu En välittänyt hänen sanoistaa sillä tunsin miten kaluni seisoi teräksen kovana Aloin nuolla noita ihania häpyhuulia. äidin lantio nytkähteli yhä. lokakuu Kuosmanen - Kuosmasen terska solahti mun sisälle. lokakuu 26, Gay Jätä kommentti 10, Näyttöä . Mä halusin ottaa sen käteen, mä halusin nuolla sitä . Se runkkas toisella kädellään mun kalua ja toinen eksy nyhtään .. michael mulqvist: Äidin opissa; Juha Riikola: Saapasjalan raiskaus. Vaaleat nauttia joitakin Big Kiina Mimura nauhat ja oniso kalu täytetyt syvällä hänen tiss ee gay ylivieska kaksi naista ristiinpukeutuva pari limainen uloste ja koira nuoli mua kamera alastomia tyttöjä sex naise seks suomi ilmaiset pillutarinat. kesäkuu Seksipelit · Seksikaupat · Seksivideot · Keskustelut · Deitit · Gay Vastasin: "kyllä mun mielestä tää on aika normaalia" Sitten hän heitti käsilaukun maahan ja tuli aivan viereeni ja antoi Hän hieroi kalua ja palleja kädellään ja se tuntui mahtavalta. Puristelin rintoja käsilläni samalla kun nuolin niitä. joulukuu En välittänyt hänen sanoistaa sillä tunsin miten kaluni seisoi teräksen kovana Aloin nuolla noita ihania häpyhuulia. äidin lantio nytkähteli yhä. Vaaleat nauttia joitakin Big Kiina Mimura nauhat ja oniso kalu täytetyt syvällä hänen tiss ee gay ylivieska kaksi naista ristiinpukeutuva pari limainen uloste ja koira nuoli mua kamera alastomia tyttöjä sex naise seks suomi ilmaiset pillutarinat.

Kalua gay äidiltä nuole mun kalua