Rintsikoiden homo koko liian nopea laukeaminen

..

Helsinki pojat rehevä mies gay

Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim. D Toistoa tai ei, omia tuntemuksiani minä tänne kirjaan, enkä niitä pelkästään toiston pelossa lähde editoimaankaan. Miehen on helppo esittää olevansa paska nuolija, jottei toista kertaa tarvitsisi yrittääkään. Logistiikkapomo tietää tämän kaiken; olen varoittanut häntä laukeamattomuudestani. Jos ei siihen pysty niin ei ole kyllä mun kriteerien mukaan mistään kotoisin koko äijä. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Minä vikisen ja ynisen jotain käsittämätöntä, ja Logistiikkapomo virnistää hurmaavasti ennen kuin katoaa taas jalkoväliini.

Ja ollaanpa rehellisiä - kaikki miehet eivät vaan ole siinä hyviä; koskettavat liian kevyesti tai ovat liian nopeita, tai koskettavat väärästä paikasta. Siinä vaiheessa suusanallisten ohjeitten antaminen on viimeinen niitti keskittymiselle; suorituspaineet saavat selkävoiton mahdollisesta kliimaksista. Logistiikkapomo tietää tämän kaiken; olen varoittanut häntä laukeamattomuudestani. Mutta hän osaa koskettaa juuri oikeista paikoista, kiusata kielellään vain lopettaakseen juuri, kun alkaa tuntua liian hyvältä.

Silloin hän vetäytyy suutelemaan uudelleen sisäreisiäni ja nivusiani. Alan turhautua; työnnän lantiotani kärsimättömästi häntä kohden rukoillen äänettömästi häntä jatkamaan. Hän kohottaa päänsä jalkojeni välistä ja hymyilee katsoessaan minua silmiin. Minä vikisen ja ynisen jotain käsittämätöntä, ja Logistiikkapomo virnistää hurmaavasti ennen kuin katoaa taas jalkoväliini.

Minulla ei ole aavistustakaan mitä hän tekee; tai miten hän sen tekee. Hänen kosketuksensa tuntuu uskomattoman hyvältä, ja lakkaan analysoimasta; annan mennä.

Saatan huutaa ääneen; kehoni tärisee tahdottomasti ja minun tekisi mieleni itkeä ja nauraa samanaikaisesti. Jälkeenpäin nyyhkytän onnesta, nauran tahattomasti; en vain voi sille mitään.

Logistiikkapomo on tullut viereeni ja hymyilee minulle lempeästi, suutelee minua pitkään, vetää lähelleen ja pitää kiinni, kun yritän palauttaa kehoani ja mieltäni takaisin nykyhetkeen. Takerrun häneen lujasti, ja hän vastaa puristamalla minua tiukemmin itseään vasten, suutelee minua otsalle. Mä taas olen aina saanut helpoiten juuri suuseksillä.

Ja mieheni selvästi pitää oikein kiihottavana sitä, että saa nuolla minua, joten en ole kai koskaan ajautunut miettimään, että kyllästyykö toinen. Saa mieheni minut käsilläänkin tulemaan, mutta se on yleensä vaikeampaa, sillä siinä hän ei koskettele aina ihan oikeanlaisilla voimakkuuksilla.. Tässä mennään taas aivan eri sfääreissä kuin edellisen kanssa, mitä seksiin tulee Luulenpa, että tulevaisuudessa suuseksi vastaanottavana osapuolena ei tätä naista enää niin kamalasti hirvitä!

Mua ehkä vähän ärsyttää, että jälkikäteen aina vähän "dissaat" entisiä petikumppaneita kun taas sillä hetkellä ne ovat olleet "maailman parhaita rakastajia eikä kukaan ennen ole ollut niin hyvä Nörttipoikaankin olit rakastunut kunnes ymmärsit ettei hän tunne samaa fiilistä sinuun ja kun juttunne oli ohi, niin hänellä olikin pieni jne. Sama kuvio on tainnut toistua melkein jokaisen kanssa. Eli kunnioitusta peliin myös satunnaisille kumppaneille niin ei jää kummallekaan paha maku suuhun.

Ohh, olen pahoillani, mikäli olet tulkinnut hehkutukseni "dissaukseksi" - tämä ei tosiaankaan ole ollut tarkoitukseni! Tarkoitan edelleen, mitä olen sanonut: Ellei teknisesti, niin tunteellisesti ainakin. Mutta seuraava on aina ollut ehkä hieman parempi - tai ehkä minä vain tällä "matkallani" olen myös oppinut seksistä enemmän.

En kommentoi Nörttipojan "penisgatea" enää - mutta elimen koosta mainittiin jo tapailumme alkuaikana, ei siis jälkikäteen. Se oli virhe, jota en enää aio toistaa. Ja vielä kerran - Nörttipojan penis on ihan normaalikokoinen! Sitäpaitsi Nörttipoikaa lukuunottamatta kukaan kumppaneistani ei edes tiedä, mikä bloginimeni on. Muistelen edelleen lämmöllä jokaista enemmän tai vähemmän satunnaista kumppaniani, eikä tarkoituksenani ole koskaan ollut kohdella heitä vähemmän kunnioittavasti!

Muistaakseni kehuit sekä finanssimiestä, että valokuvaajaa lähes identtisillä sanoilla mitä käytit tässä logistiikkapomosta? Mulla on ainakin jokin muistijälki siitä miten oot useamman kerran painottanut just tota, että suuseksi ottavana on vaivaannuttavaa, mutta nytpä on löytynyt yksilö joka osaa, katoan orgasmiavaruuteen! Eikä siinä mitään, kiva jos näin nyt on mutta vähän tulee toiston maku tätä lukiessa. Toki varmasti se on aina uuden ihmisen kanssa aina jännää, että  vanhat luulot palaa pintaan, mutta silti tänne päin tulee vähän samat vibat dissauksesta kuin ylläolevalle.

On pitänyt myös jo pitkään kysyä, että onko uusi profiilikuva valokuvaajan ottama kuva sun vatsasta? D Toistoa tai ei, omia tuntemuksiani minä tänne kirjaan, enkä niitä pelkästään toiston pelossa lähde editoimaankaan. Ei valitettavasti ei koskaan ehditty kuvaussessioon asti muutamaa yhteisselfietä lukuunottamatta , ihan itse ottama kännykkäselfie johon heitin jonkun valmisfiltterin Tää kuulu kyllä taas siihen kastiin, että pieni varotusteksti postauksen alussa olis ollut paikallaan, ettei työkavereiden tarvi ihmetellä punaseksi lehahtavia poskia!

Minäkin oon aina pitänyt suuseksin vastaanottamista jotenkin enemmän ja vähemmän vaivaannuttavana, enkä oo siitä nauttinut. Kunnes sain hyvää sellasta. Mutta senkin jälkeen "osaamattoman" miehen edessä ole vain toivonut, että hän ymmärtäisi pian palata takaisin ylös D Ja minä kun omasta mielestäni kerroin vielä hyvinkin kierrellen ja kaarrellen Blogi on mennyt tylsäksi. Nykyään pelkkää samaa pehmoporno novellia ilman mitään järkevää asiaa: Avioseksimme suurin ongelma on, että itse todellakin haluan sitä saada siinä missä antaakin, mies taas ei ainakaan antajan osasta nauti mutta muutaman kerran vuodessa tajuaa suostua, koska se on mulle niin tärkeä asia.

Mua ei yhtään kiinnosta sillä hetkellä, kärsiikö mies nuollessaan, niin kamalaa se ei voi olla etteikö edes joskus voisi toisen mieliksi uhrautua. Jos itse en sattuisi tykkäämään suuseksistä siis etten oikeasti siitä tykkäisi, että pitäisin jopa vastenmielisenä niin en kyllä sitä varmaan antaisikaan.

Nörttipoika naurahtaa pehmeästi ja antaa kevyen suukon jalkoväliini. Tulee viereeni makaamaan, kohottautuu kyynärpäänsä varaan, katsoo minua hymyillen silmiin. Vastaan viemällä käteni vyölleen, riuhtaisen sen auki yhdellä nykäyksellä; revin housunsa malttamattomasti nilkkoihinsa. Yhtäkkiä kaikki tapahtuu salamannopeasti.

Nörttipoika on onnistunut avaamaan rintaliivini; toppini katoaa liivien kanssa, näen silmäkulmastani että ne lentävät kaaressa makuuhuoneen nurkkaan. Samaan aikaan riisun Nörttipojan t-paitaa, rekisteröin puolella silmällä että paidassa on retropikselinen PacMan awww nörtti , Nörttipoika riisuu hameeni, potkii samalla housujaan nilkoistaan.

Alastomat kehomme löytävät toisensa, painautuvat toisiaan vasten. Tunnen hänen kehonsa lämmön omallani, tunnen miten paljon hän haluaa minua.

Nörttipoika kierähtää päälleni, raottaa reiteni polvellaan; kohottautuu kyynärpäittensä varaan ja katsoo minua intensiivisesti silmiin samalla kun liukuu sisälleni hitaasti, kuumana, kovana. Vedän syvään henkeä, tuntuu että taju lähtee; tuntuu niin hyvältä. Jokainen kosketuksensa kipunoi, jokainen liikkeensä tuntuu satakertaisena; jokainen työntö tuntuu paremmalta kuin edellinen. Nörttipoika voihkii kaulakuoppaani, puristan hänen pakaroihinsa puolikuut kynsilläni; jatkamme kunnes emme enää voi pidätellä kauempaa ja laukeamme huutaen takertuen toisiimme kuin hengenhädässä.

Nörttipoika makaa päälläni yhä sisälläni, suutelee minua raukeasti. Valun hänestä mutta en jaksa välittää; silitän hänen hiestä kosteita hiuksiaan, suukotan ohimoaan.

Tästä on hyvä jatkaa. Mainittakoon, että näiden 46 tunnin aikana tuli yhdyttyä yhteensä kahdeksan kertaa, eli vielä muutama postaus "Työpajasta" odotettavissa!

Joka päivä tarvii tarkistaa josko vaikka tänään. Ihana näistä "kerätä kiimaa" kotiinviemisiksi.. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

THAIHIERONTA MIKKELI HOT HOMOSEKSUAALISEEN POJAT TAMPERE