Suomi porni miesten homoseksuaaliseen siveysvyö

.

Suomi porni miesten homoseksuaaliseen siveysvyö

Kun sitten kysyttiin kuvitteellista mahdollisuutta homoseksuaaliseen toimintaan, naisista 65 ja miehistä 33 prosentin mukaan se ei olisi mahdotonta, jos hyvännäköinen ja mieluisa tyyppi ehdottaisi salaisena pysyvää homoseksiä. Samaa suuruusluokkaa olevia lukuja saataisiin varmaan melkein mihin tahansa saattaisitko kuvitella tekeväsi -kysymykseen. Luvut olivat täysin erilaisia kuin kokeissa, joissa kadulla viehättävä henkilö ehdottaa tuntemattomalle heteroseksiä.

Niissähän miehet vastaavat lähes sataprosenttisen myöntävästi naisten yhtä todennäköisesti kieltäytyessä. Parafilia on käyttäytymistä, jota ei yleisesti ajatella kuuluvan tavalliseen heteroseksuaaliseen aktiviteettiin. Näitä ovat muun muassa fetisismi, transvestismi, ekshibitionismi, voyerismi ja SM -seksi. Ne sisältyvät jopa WHO: Kuten muutoinkin seksissä, myös näissä on merkittävä sukupuolinen esiintyvyysero. Psykologista ja fyysistä masokismia lukuun ottamatta kaikki parafiliat ovat miehillä yleisempiä kuin naisilla.

Suurimmillaan ero on transvestismissa ja pienin fyysisessä sadismissa. Sandnabban mukaan naisilla on enemmän liikkumavaraa elämässä kuin miehillä, joilla se on hyvin rajoitettua. Kävi ilmi, ettei parafilioiden geneettistä taustaa ole tutkittu ja muutenkin tietämys niistä on lastenkengissä.

Transvestisuutta ja SM-seksiä ollaan poistamassa tautiluokituksesta. Parafilioihin usein liittyvä masennus ja ahdistuneisuus kun näyttää johtuvan yksinomaan ympäristön paheksunnasta. Kolmannen esiintyjän, seksualisti Tommi Paalasen jutustelusta ei ollut mitään opittavaa. Se oli pelkkää poliittista manifestointia ja mielipidediskurssia. Ei sillä ollut mitään tekemistä tieteen kanssa.

Esityksen paikka olisi ollut jossain aivan muualla kuin Tieteen päivillä. Valitettavasti minulla ei ole kokemusta tai edes fantasioita asiaan liittyen en koe kiihottavana sitä, että estäisin mieheni masturbointia edes leikkimielellä , mutta tässä pienen googletuksen perusteella tietoa ja linkkejä.

Jos joku lukijoista näitä leikkejä harrastelee, niin kommenteissa sana on vapaa! Alun perin siveysvöitä käytettiin esimerkiksi varmistamaan naisen uskollisuuus tai neitsyenä pysyminen. Myöhemmin niillä on pyritty estämään myös lasten itsetyydytystä ja raiskauksia. Nykypäivänä jotkut käyttävät siveysvöitä osana seksileikkejä: Jälkimmäisessä tapauksessa on tietenkin tärkeää, että siveysvyössä on sopivat aukot vessassa käymistä ja pesemistä varten.

Varsinkin naisilla hygienian ylläpitämisen luulen olevan aika hankalaa siveysvyön kanssa…. Siveysvöitä löytyy seksikauppojen valikoimista monenlaisia, esimerkiksi miehille Kaalimadossa Metal Wörx -niminen n. Keskustelupalstojen perusteella suosittu malli pidempiaikaiseen käyttöön on varsinkin nuo CB: Kuten aina seksileikeissä, näissäkin suhteen molemmat osapuolet ovat mukana vapaaehtoisesti.

Alistuvasta osapuolesta on ehkä hyvin miellyttävää, että avaimet ovat vain kumppanilla, joka on mahdollisesti pitkänkin matkan päässä, mutta ainakin itse suosittelisin hätätapauksia varten pitämään vara-avaimen saatavilla. BDSM-leikkeihin siveysvyöt sopivat varmaankin hyvin, sillä niillähän on helppoa alistaa toista. Nainen voi pistää miehen tyydyttämään hänet vaikkapa suuseksillä, kun mies joutuu kärsimään siveysvyö päällään.

Toki leikki toimii toisinkin päin, mutta miehelle tilanne lienee tukalampi, kun vyö pyrkii estämään erektion. Päivitetty linkkejä, sillä monet eivät enää toimineet. Lisätty linkki Kurittajattaren blogiin. Moni on saattanut tuntea jonkinlaista häpeää tai jopa syyllisyyttä jonkin seksuaalisen toiminnan jälkeen.

Kenties sitä on aiheuttanut pelkkä itsetyydytyksen harrastaminen tai esimerkiksi jonkin fetissin toteuttaminen — tai edes sen pelkkä ajatteleminen. Häpeän lisäksi joku saattaa jopa kokea pelkoa, jos fantasiat ovat kovin outoja. Fantasiat ovat usein salattuja, eikä niistä tarvitsekaan kertoa kenellekään.

Fantasioihin liittyy usein asioita, jotka koetaan kielletyiksi, joten ne voivat tosiaan helposti saada aikaan häpeää. Häpeän tunne saattaa johtua esimerkiksi siitä, että ajattelee olevansa ainut henkilö, joka fantasioi asiasta x.

On tietenkin selvää, että toiset fantasiat ovat harvinaisempia kuin toiset. Siltikin on hyvin epätodennäköistä, että haaveilisi jostain sellaisesta, mistä kukaan muu ei. Hyvin todennäköisesti monet jopa harrastavat kyseistä asiaa ihan todellisuudessakin. Niin kauan kun kaikki osapuolet ovat aikuisia ihmisiä ja mukana täysin vapaaehtoisesti, ei asiassa ole mitään pahaa. On myös hyvä muistaa, että monet seksifantasiat eivät edes kerro mitään todellisista haluista. Vaikka seksifantasioissaan harrastaisi hurjiakin juttuja, voi erittäin hyvin olla, ettei niitä todellisuudessa olisi koskaan valmis harrastamaan.

Fantasioita ei siis tarvitse millään tapaa yrittää estellä, vaan niissä voi antaa itselleen luvan tehdä aivan kaikkea. Jos tuntuu siltä, että haluaisi löytää ihmisiä, jotka haaveilevat samanlaisista asioista, netti on oiva apu. Tässä muutamia esimerkkejä joistakin fantasioista, joista olen kuullut ihmisten tuntevan helposti häpeää: Sadomasokismi ja BDSM -foorumi. Olemmeko sairaita ja onko pissaleikit vaarallisia? Onko sinulla fantasioita, joita häpeät tai olet hävennyt?

Miten pääsit yli kyseisestä tunteesta? Vielä joitakin aikoja sitten olisit kuullut, kuinka se on psykoseksuaalisen kypsymättömyyden oire Freud ja olisit kuullut, kuinka se aiheuttaa sinulle vaikka mitä sairauksia.

Jos olet nainen, olisit saattanut päästä mielisairaalaan hoidettavaksi ja klitoriksesi olisi ehkä leikattu pois. Jos taas olet mies, olisit ehkäpä joutunut ympärileikkaukseen tai saanut vaikka siveysvyön. Nykyisinhän itsetyydytystä pidetään yleisesti terveellisenä tapana. Sen avulla voi tutustua omaan kehoonsa ja sen toimintaan, ja esimerkiksi kumppanin puuttuessa sen avulla voi tyydyttää seksuaalisia tarpeitaan.

Näin ei tosiaan ole kuitenkaan aina ollut, sillä ei ole vielä kauaa siitä, kun masturbointi nähtiin sairautena. Toki vieläkin esimerkiksi uskonnollisissa piireissä jotkut pitävät itsetyydytystä itsesaastutuksena, jota ei pitäisi kenenkään harrastaa, mutta ne puheet ovat pelkkää huuhaata…. Itsetyydytys on kuitenkin ollut aina yleisin tapa harjoittaa seksuaalisuutta, joten sen harrastamisesta ei kenenkään pitäisi tuntea syyllisyyttä tai häpeää.

Sitä harrastavat niin nuoret kuin vanhatkin; niin sinkut kuin parisuhteessa elävätkin; niin naiset kuin miehetkin ja hei — jotkin eläimetkin. Minäkin — jo monien vuosien ajan.

Käsiini ei ole kuitenkaan vielä karvoja kasvanut eikä terveyteni muutenkaan ole vaarantunut. Ja ainahan runkkaus on parempaa kuin huono paneminen jonkun kanssa!

Itsetyydytyksen avulla voi parisuhteessakin paikata sitä, jos kumppani ei halua yhtä usein tai jos muuten vain haluaa piristystä.

Anu Suomela , joka kertoo tästä luonnollisesta asiasta. Onneksi nykyään on toisin. Jos siis kiinnostaa, mitä erilaiset henkilöt mm. Tissot noihin aikoihin itsetyydytyksestä väittivät tai millä erilaisilla keinoilla runkkaamista yritettiin estää, niin kannattaa kirja lukaista! Suomennoksessa on lisäksi Anu Suomelan kirjoittama luku suomalaisen itsetyydytyksen historiasta.

Koska blogissa on kirjoitettu jo useasti sooloseksistä, ei tällä kertaa tämän enempää. Masturbointi -kategoriasta löydät mm. Elämänkaariluvut olivat naisilla 13 ja miehillä kahdeksan prosenttia. Homoseksuaalista mielenkiintoa oli kokenut seitsemän prosenttia naisista ja viisi prosenttia miehistä v.

Nuoremmilla luvut olivat korkeampia. Kun sitten kysyttiin kuvitteellista mahdollisuutta homoseksuaaliseen toimintaan, naisista 65 ja miehistä 33 prosentin mukaan se ei olisi mahdotonta, jos hyvännäköinen ja mieluisa tyyppi ehdottaisi salaisena pysyvää homoseksiä.

Samaa suuruusluokkaa olevia lukuja saataisiin varmaan melkein mihin tahansa saattaisitko kuvitella tekeväsi -kysymykseen. Luvut olivat täysin erilaisia kuin kokeissa, joissa kadulla viehättävä henkilö ehdottaa tuntemattomalle heteroseksiä. Niissähän miehet vastaavat lähes sataprosenttisen myöntävästi naisten yhtä todennäköisesti kieltäytyessä. Parafilia on käyttäytymistä, jota ei yleisesti ajatella kuuluvan tavalliseen heteroseksuaaliseen aktiviteettiin.

Näitä ovat muun muassa fetisismi, transvestismi, ekshibitionismi, voyerismi ja SM -seksi. Ne sisältyvät jopa WHO: Kuten muutoinkin seksissä, myös näissä on merkittävä sukupuolinen esiintyvyysero. Psykologista ja fyysistä masokismia lukuun ottamatta kaikki parafiliat ovat miehillä yleisempiä kuin naisilla.

Suurimmillaan ero on transvestismissa ja pienin fyysisessä sadismissa. Sandnabban mukaan naisilla on enemmän liikkumavaraa elämässä kuin miehillä, joilla se on hyvin rajoitettua. Kävi ilmi, ettei parafilioiden geneettistä taustaa ole tutkittu ja muutenkin tietämys niistä on lastenkengissä. Transvestisuutta ja SM-seksiä ollaan poistamassa tautiluokituksesta.

Parafilioihin usein liittyvä masennus ja ahdistuneisuus kun näyttää johtuvan yksinomaan ympäristön paheksunnasta. Kolmannen esiintyjän, seksualisti Tommi Paalasen jutustelusta ei ollut mitään opittavaa.

Se oli pelkkää poliittista manifestointia ja mielipidediskurssia. Ei sillä ollut mitään tekemistä tieteen kanssa. Esityksen paikka olisi ollut jossain aivan muualla kuin Tieteen päivillä. Useimmille tulee seksin myymisestä mieleen ällöttävä ja naisia alentava työ, jota tehdään vain vastentahtoisesti. Suomessa parituksen uhreja on kuitenkin hyvin vähän, joten suurin osa on itse valinnut työnsä vapaaehtoisesti. Tähän kohtaan joku voi todeta, että onko se vapaaehtoista, jos vaikkapa rahapulassaan joutuu itseään myymään, mutta moniko tekee mitään muutakaan työtä ihan vain huvikseen… Toki kyseisessä työssä on omat riskinsä — niin fyysiset kuin psyykkiset — joita varmasti kannattaa punnita tarkkaan ennen kuin mihinkään ryhtyy.

Suomessa seksin ostaminen ei ole laitonta muuta kuin parituksen uhreilta ja IL: Kyse ei siis loppujen lopuksi ole mistään kovin harvinaisesta asiasta miesten kohdalla. Itse en voi vastata otsikon kysymykseen, kun ei kokemuksia ole, mutta aivan lähiaikoina olen törmännyt kahteen melko uuteen blogiin, joissa naiskirjoittaja kertoilee kyseisestä työstä: Kannattaa lukaista, jos aihepiiri kiinnostaa!

Esimerkiksi ensimmäiseksi mainitussa blogissa on hyvä kirjoitus kyseisen työn riskeistä ja niiden hallinnasta ja siitä, että vaurioittaako hän kyseisellä työllä itseään.

Lisäksi kolmas uusi blogi, sillä toinen noista edellä mainituista on laitettu salaiseksi. Siinä nimittäin päähenkilö päätti ryhtyä rahapulassaan mies prostituoiduksi. Moniko blogin lukijoista on ostanut tai myynyt seksiä? Millaisia kokemuksia siitä jäi? Muista, että voit kommentoida täysin anonyymisti. Valitettavasti minulla ei ole kokemusta tai edes fantasioita asiaan liittyen en koe kiihottavana sitä, että estäisin mieheni masturbointia edes leikkimielellä , mutta tässä pienen googletuksen perusteella tietoa ja linkkejä.

Jos joku lukijoista näitä leikkejä harrastelee, niin kommenteissa sana on vapaa! Alun perin siveysvöitä käytettiin esimerkiksi varmistamaan naisen uskollisuuus tai neitsyenä pysyminen. Myöhemmin niillä on pyritty estämään myös lasten itsetyydytystä ja raiskauksia. Nykypäivänä jotkut käyttävät siveysvöitä osana seksileikkejä: Jälkimmäisessä tapauksessa on tietenkin tärkeää, että siveysvyössä on sopivat aukot vessassa käymistä ja pesemistä varten.

Varsinkin naisilla hygienian ylläpitämisen luulen olevan aika hankalaa siveysvyön kanssa…. Siveysvöitä löytyy seksikauppojen valikoimista monenlaisia, esimerkiksi miehille Kaalimadossa Metal Wörx -niminen n.

Keskustelupalstojen perusteella suosittu malli pidempiaikaiseen käyttöön on varsinkin nuo CB: Kuten aina seksileikeissä, näissäkin suhteen molemmat osapuolet ovat mukana vapaaehtoisesti.

Alistuvasta osapuolesta on ehkä hyvin miellyttävää, että avaimet ovat vain kumppanilla, joka on mahdollisesti pitkänkin matkan päässä, mutta ainakin itse suosittelisin hätätapauksia varten pitämään vara-avaimen saatavilla. BDSM-leikkeihin siveysvyöt sopivat varmaankin hyvin, sillä niillähän on helppoa alistaa toista. Nainen voi pistää miehen tyydyttämään hänet vaikkapa suuseksillä, kun mies joutuu kärsimään siveysvyö päällään.

Toki leikki toimii toisinkin päin, mutta miehelle tilanne lienee tukalampi, kun vyö pyrkii estämään erektion. Päivitetty linkkejä, sillä monet eivät enää toimineet.

Suomi porni miesten homoseksuaaliseen siveysvyö