Transu homo treffit mies tyydytys

transu homo treffit mies tyydytys

Suoraan tuskin kannattaa kysyä - jos miehelläsi taipumuksia onkin, niin ei taatusti sitä sinulle myönnä ensi yrittämällä. Sen verran syvässä istuvat suomalaisen miehen häpeän tunteet. Ja jos olisikin kyse transvetismista, niin yleensä nuo taitavat kyllä olla heteroita, mutta saavat kicksit naiseksi pukeutumisesta. Eri asia tietysti on, jos mies haluaisi shemalen itselleen - silloinhan kyse olisi joko bi- tai homoseksuaalisuudesta.

Ilmiön eri muotoja on vaikka kuinka kuten exäni touhujen valjettua oolen alan kirjallisuudesta lukenut. Mutta jos niin kävisikin, että miehesi paljastuisi vaikkapa ajoittaiseksi piilopukeutujaksi, niin se ei silti välttämättä tarkoita suhteen loppumista. Shokki olisi kova ja saattaisi tehdä mieli lähteä. Mutta jos aidosti rakastaa, niin siitäkin saattaisi selvitä. Aluksi järkytyin ja kyseenalaistin oman naisellisuuteni ja koko mies inhotti ja oksetti.

Jonkin ajan kuluttua tajusin, että sama mieshän se siinä on kuin aina ennenkin. Eniten ehkä loukkasi, ettei hän ollut reilusti kertonut - aika isosta ja parantumattomasta 'viasta' on kuitenkin kyse. Suhde on kuitenkin loppu muista syistä ei ollut ainut asia, minkä tyyppi onnistui pimittämään. Mutta jos suhde olisi muuten ollut rehellinen, olisimme ehkä vieläkin yhdessä. En sano, että miehesi välttämättä on yhtään mitään muuta, kuin utelias hetero. Mutta jos paljastuukin joksikin muuksi, niin ei sekään välttämättä ole maailman loppu.

Hetken aikaa sitten oli telkkarissa tämä tv-sarja Miriamin salaisuus tai jotain sinne päin. Sen jälkeen ainakin minu sähköpostiini ilmestyi ketjukirjeinä linkkejä shemale- sivuille, josta tämän Miriamin saattoi bongata. Olihan se uteliaisuuttaan käytävä katsomassa, että kyllä vain, sieltähän ne sellaiset löytyy. Ja ihan nainen olen ja hetero, ja ne sivut herätti lähinnä huvittuneisuutta. Olen sitä mieltä että kyllä tuollainen massiivinen shemalepornon käyttäminen on merkki piiloperversioista ja miehellä myös kaappihomoudesta.

Pelkkä ajatuskin tuollaisten iljetysten katselemisesta oksettaa, kyllä silloin on moni asia vääristynyt kun "heteromies" on kiinnostunut naisen näköisistä miehistä. Heteromiehelle ei kelpaa kuin aito nainen! Ei mekko miehen päällä tee miehestä naista! Kauhistuttaa huomata se että aidot heteromiehet ovat käymässä vähiin Suomessa. En tiedä miksi nykyään kaikki on niin vääristynyttä ja monesta iljetyksestä on tullut oikein muotivillitys!

Kukin saa olla sellainen kuin on, mutta älkää väittäkö olevanne sitä mitä ette ole. Älkää väittäkö olevanne heteromiehiä vaikka olettekin miehistä kiinnostuneita! Miehet, jotka koko elämänsä aikana tiukasti väittävät vain ajattelevansa naisia ovat pahimpia kaappihomoja mitä olla saattaa. Älä väitä omia ajatuksiasi tiedoksi. Heteromies ei henkisesti eikä fyysisesti ole kiinnostunut toisista miehistä. Sitähän se heterous tarkoittaa, että on kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta, muuten on joko sitten homo tai bi.

Sinun teoriasi mukaan se, etten edes fantasioi miehistä tekisi minusta homon tai bi. Tiedoksesi voin saattaa, että minulla on seksuaalisia paineita vain ja ainoastaan naisia kohtaan, eli olen hetero. Olen työssäni jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa eli myöskin homojen kanssa eikä minulla ole mitään heitä vastaan eikä pelkoja heitä kohtaan.

Elikkä vielä selvennykseksi heterot tykkäävät vain vastakkaisesta sukupuolesta, homot vain omasta, bi molemmista. Ainoa välimuoto on bi, eli jos ajattelet myös miehiä sillä tavalla, niin kuin viestistäsi voi päätellä olet bi. Eivät nämä vaikeita määritelmiä ole. Ottaa päähän kaikenlainen paskanjauhanta, oli se mistä asiasta tahansa. Nyt täällä osa porukasta väittää olevansa heteroita vaikka harrastavat homoseksuaalisia suhteita yms.

Kukaan ei onneksi ole vielä väittänyt, että se olisi järjestyssäännössä kielletty. Jos minusta nyt joku päivä tulee bi tai homo, niin sitten olen enkä väitä olevani hetero. Jos nyt laitetaan riita poikki? Minä olen romattisesti täysumpihetero. Seksuaalisesti molemmat sukupuolet jo jopa ne transut ja shemalet, hui sentään!

Jos joku kysyy niin voin rehellisesti vastata olevani täysin hetero. Niinhän minäkin olen aina sanonut, että olen umpihetero eikä minulla ole kokemusta samasta sukupuolesta seksuaalisessa mielessä.

Siitä huolimatta minua kiinnostaa transsut ja shemalet, eli olenko kuitenkin bi-seksuaali. Tähän kiinnostukseeni vaikuttaa varmaan se, että nautin itsekkin täydellisestä pukeutumisesta naisten vaatteisiin. Tietääkseni, ainakaan vielä, kukaan ei tiedä tästä salaisuudestani mitään. Tästä perversiostani huolimatta seksuaaliset kokemukseni rajoittuvat naisten kanssa harjoitettuun seksiin.

Löysin vähän vastaavia juttuja meidän koneelta. Mielestäni olen aika avomielinen ja niinpä ajattelin testata häntä. Hankin entistä seksikkäämpiä alusasuja, joita sitten jätin tarkoituksella lojumaan milloin minnekin. Laitoin tarkat merkit kuinka ne olivat. Asuja oli selvästi käytetty. Pian oli tulossa pikkujouluaika ja minä sanoi hänelle leikilläni tai tosissani miten vaan , että hänhän voisi pukeutua tytöksi, katsotaan kuinka moni tunnistaa Hän katsoi hämmästyneenä minua, mutta vastusteli kovasti.

No en vetänyt asiaa tiukalle, mutta. Kun olimme lähdössä juhliin, pyysin häntä laittamaan sukkahousut jalkaan, kun oli niin kylmäkin. Naureskelin sisäänpäin hänen häpeilyään, varsinkin, kun heitin hänelle ensin pikkarit sanoen näiden kuuluvan alle. Lopulta hän veti pikkarit ja sukkahousut jalkaansa ja kiva olikin.

Meillä oli jonkun matkaa käveltävänä ulkona, missä oli 15 astetta pakkasta. Yöllä kotona hän pikkusievässä sitten tunnusti halunsa. Koska meillä muuten meni hyvin seksin kanssa, annoin hänelle joitakin asujani ja seksi tuli entistä paremmaksi sen jälkeen.

Yönsä hän aika nukkuu pitkässä mustassa yöpaidassani. Hullunkurista, mutta hän saa voimakkaita kiksejä siitä Mikähän olisi meidän naisten erikoisin kiksi On aika paljon naisen kanssa suhteessa olevia miehiä jotka haeskelevat mies-seuraa erilaisiin homo-kokeiluihin.

Tuosta voisi päätellä että vaimot eivät tiedä millaisia seksisuhteita rakkaalla puolisolla onkaan, runkkailuja, suuseksiä ja panoja esim autossa jossain sopivassa paikassa. Noita miesten ilmoituksia näkee runsaasti seuranhaku foorumeilla.

Vaarallista peliä terveysmielessä ja eihän se sovi parisuhteeseenkaan. Kiinnostus shemaleen viittaa viehtymykseen mies-sukupuolisen tarjoamiin "herkkuihin", siinähän voi muka selitellä itselleen että "jos sillä on tissit niin sehän on nainen, kalu ei tee siitä miestä, pitkä tukkakin ja naisellinen, kynnet maalissa jne". Ei ne ole mitään homoja, kyllä miehet voi olla niiden kanssa ja ihastuakin niihin. Vain dorka jättää bylsimättä!

Kalju plösö muskeli Heidän hiuksensa, meikkaus, vaatetus, käytös ym on vaan niin naisellista, ja se antaa voimakkaan visuaalisen viestin miehelle, että nyt olisi halukasta naista tarjolla. Siitä en tiedä, tuoksuvatko he naiselle, mikä minulle on tärkeä juttu. Suomalaiset naiset voisivat ottaa hieman mallia, tosin ihan niin tyrkyltä ei kannata näyttää kuin nämä shemalet.

Lyhyeksi kynitty jarhead-kampaus ja miesten vaatteet eivät saa ainakaan minua syttymään millään tasolla, olkoon kuinka kauniskasvoinen tai -vartaloinen nainen tahansa, mutta ehkä ne lesbopiireissä ovat kova juttu miehekkäistä lesboista pitäville. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Elämä saattas olla huomattavasti helpompaa, kun ei tartte elää kaksoisstandardien mukaan, joita myös kaksinaismoralismiksi kutsutaan.

Homuos on ollut rikos vuoteen Suomessa. Transasiat löytyy psykiatrian kirjoista tänäpäivänä. Voimme puhua homoudesta psyykkeen ongelmana. Ajatus ei sinäänsä niin huono ole, mutta kun on jokin epäonnistunut suhde takana, saatan olla tyytyväinen täysin yksinäisyyteenkin. Paras kommentti tästä elämästä on ollut eräältä edesmenneeltä sukulaiseltani. Hän totesi, että taitaa olla naisia niin paljon, että rumempia voi kivittää pois. Pienen elämän kun on karvakolmion tähdistöä tutkinut, niin sitä alkaa olemaan kiinnostunut muustakin kuin siitä Eli mihin olemme päässeet?

Suojaumista homouden taakse - yksinäisyyttä - kaverinpuutetta - sairautta taikka alkoholiongelmaa. Olisikohan paras vaihtoehto ottaa näennäinen suhde? Onnistuuko se vai meneekö se jälleen pieleen???

Minä en todellakaan jaksa lähteä miettimään vanhoja kavereita, kuka on ollut kenekin kalussa kiinni taikka kuka nainen nuollut ketäkin ja mistä? Itse voin tulla kaapista ulos ja todeta, että mikäli riittävän motivoitunutta parisuhdetta ei löydy, niin olen mielummin yksin. Ne vanhat suhteet joista jollakin on jotain sanomista voin vain todeta siten, että mikäli heidän mielihalujen mukaan oltaisiin eletty, niin minä makselisin elatusta ja he olisivat yksinhuoltajia, jotka häiriköisivät omia sinkkumiesnaapureitaan.

Mikäli he sitä haluavat tehdä, niin tehkööt muiden kanssa. Tuskin kukaan ottaa muniaan pois mikäli sinä olet siitä jotakin mieltä. Herääkin kysymys siitä, että miksi sinä ylipäätänsä olet kiinnostunut koko asiasta? Saattaisiko sinunkin kaapissa asua pieni homo? Veikkaan joko a sulla on jonkinlainen fetissi naisten alus vaatteita kohtaan tai b pidät naismaisista piirteistä miehessä. Ensimmäisessä tapauksessa en pitäisi homona ja toisessa tapauksessa ehkä jossain määrin taipuvaisena biseksuaalisuuteen.

Tämähän on ihan selvä asia: Eikä muuten ole tiettävästi mikään pieni vähemmistö, nämä transsuuntautuneet. Ja todellakaan he eivät ole homoja. Transmiehiin suuntautunut mies on homppeli. Minäkin pidän transvestiiteistä ja olen ollut sähköpostin välityksellä yhteydessä muutaman kanssa ja olemme vaihdelleet kuvia ja ihan suoraan kertoneet miten voisimme tyydyttää toisiamme.

Vaikka ihailen heitä ja haluaisin saada jostakin hyvän ystävän, niin en ole uskaltanut edetä asiassa, koska olen vielä naimisissa. En koe että olisin homo, sillä eikös varsinaiset homot juuri pidä miehisistä miehistä eikä heitä kiinnosta naismaisuus.

Jos seksuaalisuuttani pitäisi määritellä, niin minua voisi lunnehtia bi-seksuaaliksi. Transut ovat usein erittäin kauniitam erilailla kuin naiset. Olen vain katsellut kuvia ja ihaillut muotoja. Vaimosi on oikeassa, hintti! Minusta ei ole homo.

Oli jalkojen välissä mitä tahansa, ei se muuta sitä, että muuten ihminen näyttää naiselta ja on naisellinen. Jos mies on kiinnostunut naisesta tai naiselta näyttävästä ihmisestä muttei miehestä, ei kyseessä voi olla homo. Homomies on kiinnostunut miehistä. Tietenkin nyt on kyse vain fyysisestä kiihottavuudesta ulkonäön perusteella.

Syvemmät rakkauden tunteet eivät tule ulkonäöstä vaan siitä mitä ihmisen sisällä on. Homo hän ei todennäköisesti ole. Aika usein asialla ovat bi-miehet, näihin olen törmännyt varsin useita kertoja. Osalla on omia transvestiittiunelmia, joita eivät uskalla kohdallaan toteuttaa. Todelliset ystäväni ovat ne ,jotka hyväksyvät minut, vaikka sitten hameessa -kin ja kunnioittavat tunteitani ja kokemuksiani, ja sellaisia luonteeltaan ,ettei minun ole tarvinnut pelätä niistä heidän seurassaan kertoa.

Todellisten ystävieni seurassa pystyn todella olemaan itseni. Muut tuttavuudet naapurit yms. Jako ystäviin ja muihin on minulla siis mitä yksinkertaisin ja ilmenee arjessani helposti: Pelkkä hyväksyntä ja keskinäinen kunnioitus riittää täysin ja avaa aina oven hänelle jatkossakin.

Jos pidät naisista, niin olet hetero. Joo, tuota kysymystä minäkin olen kysynyt itseltäni, sillä olen samanlainen transuista pitävä mies. Tämä ei ole hetken huumaa, sillä olen jo yli 50 ja edelleen tykkään transuista. Olen käynyt muutamien kanssa sähköpostikeskustelua, mikä on ollut ihan mukavaa. Jos minut täytyyy lokeroida seksuaalisuuden mukaan, niin ilmeisesti olen bi-seksuaali. Tykkään naisen näköisistä ihmisistä, riippumatta siitä mitä sieltä jalkojen välistä löytyy.

Minua ei sitten kiinnosta yhtään raavaat miehet, kuten oikeita homoseksuaaleja. Mies joka on kiinnostunut miehistä on homo. Tai kuten jotkut sanovat hintti,. Eihän homoseksuaalisuus ole mikään sairaus. Samanlainen seksuaalinen suuntautuminen kuin heterouskin.

Itse harrastan seksiä vain transladyni kanssa ja hän minun kanssa, siis miestä haluaa vain. Ei voisi vähempää kiinnostaa pillu. Se pitää olla miehen peppu kauniissa naisellisissa vaatteissa! Tämä on kyllä yleisesti ottaen mennyt aika lailla trans-porno- ja ladyboyfanittajien ja naiseksi pukeutuvien tiitti-heteromiesten palstaksi.

Jälkimmäinen on siis vieny transvestismin astetta pidemmälle kun pelkät pukeutujat. Mitkään vaatteet, hormoonit, leikkelyt, ajatukset, kokemiset ts. Näin se vaan on vaikka tällä palstalla transvalheet elääkin omaa elämäänsä.

Ei teekään, mutta transsukupuolinen nainen on jo alunperin nainen, vaikka kroppa onkin väärän näköinen. Vastaavasti transsukupuolinen mies on mies. Totuus on kuitenkin se että JOILLAKIN tämä naiseus siellä päänupissa on niin paljon syvempää tässä toisessa sukupuolessa että heidän oman elämänsä terveydenkin kannalta voivat nyt näin paremmin. Onhan heilläkin oikeus elää yhtä tasapainoista elämää kuin esim sinä. Se mikä sinua varmasti häiritsee yhtä paljon kuin minuakin on se että mukana näissä on paljon sekopäisiä, elämälle protestoijia ja vain siksikin naisten vaatteisiin piiloutujia!??!

Vuosien kokemuksellani tunnistan kyllä liki satavarmasti transtaustaiset, jokin vain sen aina minulle kertoo toki Suomessa varsinkin on useakin nainen hyvin paljon miesmäinen.

Transtaustainenkin voi toki olla myös hyvin tempperamenttinenkin mutta niinhän sitä naiset ovat muutkin! Se jos ladyboyt kiinnostaa, ei tarkoita homoutta vaan biseksuaalisuutta. Tuskin kukaan muu kuin homotaustainen menee etsimään miehen näköistä "ladyboyta".

Halu olla sitä voi olla joillakin jopa ylipääsemättömän voimakaskin jo syntymästä alkaen ja silloin sukupuolen korjaus on hänelle oikein vaihtoehto. Todennäköisesti valta-osa bongaamistasi onkin transvestiitteja, onhan heitä sentään noin sata kertaa enemmän.

Transsukupuolisen ei tarvitse opiskella toisen sukupuolen eläytymistä ja maneereja, se on heillä luonnostaan sisäänkasvanut, kuten sukupuolikin. Transnaisella ei ole miehen ajatusmaailmaa vaan naisen kannattaa huomioida että on myös transmiehiä.

Omat alaston kuvat kallaveden homo jäätilanne

Transu homo treffit mies tyydytys

Treffit helsinki itsetyydytys chat Aikuisviihdettä tv punainen lyhty jyväskylä free black transu mies suomi koti pornoo ilmainen pariskunnan. yhdyntä asennot ilmainen sihteeri seksi palsta pojat panevat homo poika nai hevosen siemensyöksy. ilmaisia tissikuvia homo treffit Seksi kuva haku pippeli. Pornofilmejä ilmaiseksi naisten tyydytys vanhan naisen alapää kiihottuminen miehen kiveksille. Mamman. marraskuu Escort homo deitti helsingin parhaat baarit mies itsetyydytys suihkussa suihinotto kiinnostaa suomi porno ilmainen paras hiusväri roihuvuori. Jos pidät naisista, niin olet hetero. Jos minut täytyyy lokeroida seksuaalisuuden mukaan, niin ilmeisesti olen bi-seksuaali. Olen vuotias bi-ukkomies ja täällä mökillä on aikaa nauttia netissä olevasta tarjonnasta sillä aikaa kun vaimo on viikot kaupungissa töissä. Jonkin ajan kuluttua tajusin, että sama mieshän se siinä on kuin aina ennenkin. Lopulta hän veti pikkarit ja sukkahousut jalkaansa ja kiva olikin.

Transu homo treffit mies tyydytys